Meteo

Meteo din România și știri despre prognoza meteo, în fiecare zi. Află când sunt avertizări nowcasting, cod galben, portocaliu sau roșu, emise de ANM. De asemenea, Digi24 te ține la curent cu temperaturile în cele mai mari orașe, îți spune cum va fi vremea în București și în țară și îți oferă prognoze meteo pe 3, 10 sau 15 zile.

Autumn Colours Throughout The UK

Meteo. Temperaturi de 26 de grade în octombrie

De vineri seară, vremea schimbă foaia. Joi vor fi 26 de grade, vineri peste zi va fi chiar mai cald, dar în weekend se răceşte accentuat: vor fi şi cu 10 grade celsius mai puţin. Va ploua, pe rând...

Vant, meteo, vremea_GettyImages_noiembrie 2015

Meteo. Avertizare nowcasting de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o nouă avertizare nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă pentru județele Constanța și Tulcea, în următoarele ore.

INDIA CANICULA MORTI

Meteo. Revine canicula în mare parte a țării

După temperaturile de vară din weekend-ul care s-a încheiat, vremea va continua să se încălzească pe parcursul zilei de luni în mai toate regiunile țării. Temperaturile vor fi aproape de caniculă.

copii in parc vara caldura barca cismigiu

Meteo. Canicula revine la sfârșitul verii

De joi, vremea va intra într-un proces de încălzire în toare regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, între 21 de grade în estul Transilvaniei şi 31 de grade Celsius în vestul Olteniei. Peste...

Curs Valutar

1 CHF = 5.2532

1 EUR = 4.9745

1 GBP = 5.9252

1 USD = 4.4568

Vremea

București Băneasa
11°C
Presiune
759mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată