Sari la conținut

Phoenix a făcut un meci slab cu Dinamo

Meci slab făcut de băieţii lui Florin Nini, în deplasare, cu Dinamo Bucureşti. Phoenix a pierdut cu 92-68, după o partidă pe care echipa gălăţeană a început-o dezastruos. În primul sfert, Phoenix a stabilit un adevărat record negativ pentru Liga Naţională. Echipa lui Florin Nini nu a înscris niciun coş timp de aproape opt minute, perioadă în care dinamoviştii au reuşit nu mai puţin de 20 de puncte.

Primul coş al gălăţenilor a venit cu două minute şi jumătate înainte de finalul primului sfert. Alin Borşa a adus primele puncte pentru Phoenix, iar din acel moment partida s-a echilibrat. Dinamo şi-a păstrat însă avantajul din primele opt minute până la pauza mare, scor 48-27.

În repriza a doua, Phoenix a încercat o revenire miraculoasă, însă distanţa de recuperat a fost prea mare. Băieţii lui Florin Nini nu au reuşit să ajungă decât la o diferenţă de 16 puncte, la finalul sfertului al treilea. Dinamoviştii au stopat însă imediat revenirea gălăţenilor cu reuşite de trei puncte, capitol la care bucureştenii au excelat în meciul de luni.

Până la final, diferenţa de pe tabelă a crescut la 24 de puncte, Dinamo reuşind să îşi ia revanşa după înfrângerea de la Galaţi din turul campionatului. În urma rezultatului de luni, Phoenix a rămas pe locul al nouălea în Liga Naţională. Echipa gălăţeană va juca duminică, de la ora 19:30, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării.

redactor: Marius Ţuca

www.digi24.ro

Pe aceeași temă