United a învins la scor pe KSE Târgu Secuiesc

Data publicării:
united

United Galaţi a început perfect anul cu o victorie categorică în faţa celor de la KSE Târgu Secuiesc. Sportivii antrenaţi de David Asandei şi-au făcut meciul uşor, reuşind să înscrie la prima acţiune periculoasă. Andrei Crăciun a pătruns pe partea dreaptă, a şutat în forţă, iar Adrian Laşcu a înscris cu poarta goală. Octavian Cireş a făcut 2-0 la jumătatea primei reprize cu un şut de la marginea careului. United a reşit şi al treilea gol imediat, după o schemă finalizată de prospăt transferatul Emanuel Moldoveanu. Acelaşi jucător a deschis seria de goluri şi în repriza a doua, iar problema învingătoarei deja nu se mai punea. Plamen Stoykov a făcut 5-0 în urma unei noi scheme de la colţul terenului, iar Andrei Cărciun a înscris şi el cu un şut de la distanţă în colţul lung. Ultimul gol al celor de la United i-a aparţinut lui Plamen Stoykov, care a profitat de faptul că oaspeţii au încercat să creeze superioritate prin înlocuirea portarului. În ultimul minut, jucătorii de la Târgu Secuiesc au dat şi ei golul de onoare. S-a încheiat 7-1 pentru United, care şi-a consolidat poziţia a patra în Liga I de futsal.

David Madrid Sanchez, antrenor KSE Târgu Secuiesc: "Diferenţa de pe tabelă este normală. Cred că nu meritam să scoatem mai mult din meci. United a fost superioară, este o echipă profesionistă".

David Asandei, antrenor United Galaţi: "Cred că am făcut un joc foarte bun, am marcat de şapte ori, ne-am mai creat foarte multe ocazii, suntem pe un drum bun. Ne-am dorit să nu ne accidentăm şi să nu luăm cartonaşe galbene deoarece aveam trei, patru jucători cu câte trei galbene şi erau la limita suspendării. De aceea pe final am preferat să îi menajez şi să mai bag de la echipa a doua".

United va juca în următoarea etapă în deplasare, cu Spicom Sfântu Gheorghe. Partida este programată joi de la ora 17:30 şi va fi transmisă în direct de DigiSport.

reporter: Marius Ţuca

operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri