BASCHET. Al şaptelea meci peste 100 de puncte pentru CSM CSU Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet CSM Sibiu1
sursă: Roby Boros/ Facebook CSM Oradea

Pentru Oradea, succesul în compania Sibiului a fost al şaptelea în acest sezon în care a atins cota de 100 de puncte marcate într-un meci. Performanţa este cu atât mai notabilă cu cât ea a fost reuşită în faţa echipei cu cea mai bună apărare din campionat.

Însă, chiar şi după cele 104 puncte încasate de la CSM CSU, formaţia sibiană continuă să conducă la acest capitol.

"Adevărul este că am făcut cel mai bun meci, sincer. Nu ştiu când o să mai marcăm în felul acesta, pentru că astăzi efectiv toţi jucătorii au fost într-o stare potrivită pentru a marca, absolut toţi", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Jucătorii orădeni au fost de neoprit la aruncările de la distanţă: au marcat 15 din 33 de încercări. Gazdele au depăşit Sibiul chiar la recuperări ofensive şi le-au administrat oaspeţilor prima înfrângere după o serie incredibilă de 11 victorii.

Eşecul a dus şi la pierderea unui pariu de către antrenorul sibian Dan Fleşeriu care a promis că va renunţa la barbă după prima înfrângere: „I-am zis lui Cristi înainte de meci că mă cam săturasem de ea, aşa că nu e problemă. Dar aş fi vrut să fie altfel."

În urma victoriei de marţi seara, Oradea s-a apropiat la două puncte de liderul CSU Sibiu şi la un singur punct de U BT Cluj-Napoca, ocupanta locului secund.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri