BASCHET. CSM CSU Oradea încheie Top 6 pe podium după victoria cu CSM Steaua

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet steaua csm oradea

CSM CSU Oradea i-a provocat Stelei a doua înfrângere acasă din acest sezon, 72-62, şi a încheiat sezonul regulat pe podium. Un fost stelist, Bogdan Ţîbîrnă, a marcat 17 puncte pentru orădeni şi i-a purtat spre victorie.

„Leii roşii” nu i-au dat nicio şansă grupării din Capitală, pe care a condus-o cap-coadă într-un meci în care defensivele au fost în centrul atenţiei.

CSM CSU a câştigat primul sfert cu 13-8, dar avea să le cedeze pe ultimele două, cu 21-8 şi 17-16. Chiar şi aşa a intrat în ultima secvenţă cu un avantaj de un punct, iar la final oaspeţii au pus 10 puncte între ei şi stelişti. Bogdan Ţîbîrnă, autor a 17 puncte, a fost suţinut de Richard şi Denison, ambii cu câte 11 puncte, dar şi de Bobe Nicolescu cu 9 puncte.

Oradea a avut în acest meci o rotaţie completă, de 12 jucători. Laci Lazar a bifat primele minute sub tricoul orădean de la revenirea sa acasă.

În play-off, CSM CSU va beneficia de avantajul propriul teren în primele jocuri ale confruntării cu formaţia BCM U Piteşti. Primul joc va avea loc joi, 3 mai, de la ora 18, în direct la Digisport, în vreme ce meciul doi va avea loc sâmbătă, 5 mai, în Arena „Antonio Alexe”.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri