BASCHET. CSM Oradea întâlneşte liderul în Top 6

Data actualizării: Data publicării:
sport steaua CSM baschet

Dupã ce a contribuit la demiterea lui Hristu Şapera de pe banca echipei BCM U Piteşti, Oradea vrea sã-i strice planurile şi liderului CSU Sibiu. O a treia victorie consecutivã pentru CSM CSU ar putea duce la schimbarea şefiei în Liga Naţionalã de baschet masculin.

„Mergem acolo să câştigăm, mai ales că o victorie pe terenul Sibiului cred că ar închide lupta pentru locul patru, cu posibilităţi spre a urca chiar mai sus, în funcţie de rezultatele ulterioare", susţine Şerban Sere, preşedinte CSM Oradea.

Pentru Oradea, victoria în disputa de sâmbătă cu CSU Sibiu este obligatorie, ţinând cont de programul pe care elevii lui Cristi Achim îl au în finalul jocurilor din Top 6.

„Nu trebuie să uităm faptul că şi pentru noi vor urma două jocuri deosebit de dificile, în compania Clujului, pe teren propriu, şi a Stelei în deplasare. Să dea Dumnezeu să putem să le câştigăm pe toate, ar fi extraordinar", îşi doreşte Sere.

Partida dintre CSU Sibiu şi CSM CSU Oradea are loc în sala Transilvania din Sibiu, de la ora 17:50, şi poate fi urmărită în direct pe Digisport 4.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri