BASCHET. CSM Oradea, victorie după un meci perfect în compania liderului

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet CSM Sibiu
sursă: Roby Boros/ Facebook CSM Oradea

CSM CSU Oradea a făcut un meci excelent, aseară, în compania ocupantei primului loc în Liga Naţională de baschet masculin, CSU Sibiu. La capătul a patru sferturi în care nu au dat nicio şansă adversarilor, jucătorii antrenaţi de Cristian Achim au obţinut a treia victorie consecutivă din Top 6, scor 104-78.

„Noi am încercat să fim la un nivel fizic foarte bun, cum se spune în fotbal, să băgăm primii piciorul la minge şi mă bucur că toţi jucătorii noştri au fost realmente fantastici", a declarat Cristian Achim, antrenor CSM CSU Oradea.

Meciul a început cu două aruncări de la distanţă reuşite de Sibiu şi liderul părea să-şi continue marşul forţat în campionat. A fost doar un simplu foc de paie, pentru că Oradea a intrat imediat în joc. Kariniauskas, cu 25 de puncte, Gajovic, cu 23 de puncte, şi Richard, cu 19 puncte marcate au dus echipa gazdă la peste 100 de puncte.

„Felicit pe cei de la Oradea că în sfâşrit joacă la valoarea la care probabil se aşteptau tot sezonul. Este şi timpul, se apropie play-offul şi bănuiesc că de aici încolo vor fi mult mai bine decât atât. Pentru noi a fost un duş rece", spune Dan Fleşeriu, antrenor CSU Sibiu.

După duelul cu liderul campionatului, formaţia orădeană rămâne singura neînvinsă în Top 6. Pentru CSM CSU urmează confruntarea de vineri, de pe terenul campioanei în exerciţiu, U BT Cluj-Napoca.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri