Sari la conținut

Țigări de contrabandă descoperite într-un autoturism

500 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost descoperite de polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației într-un autoturism oprit în trafic, pentru control. Şoferul voia să vândă marfa pe piața neagră din zonă.

2

Controlul poliţiştilor de frontieră din judeţul Maramureş, a avut loc miercuri, în jurul orei 14. Un echipaj mobil a oprit în localitatea Săliștea de Sus, un autoturism marca Renault Megane, condus de un bărbat în vârstă de 46 ani.

„În urma controlului efectuat asupra autoturismului, a fost descoperit un colet în care se aflau mai multe pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document de proveniență”, au transmis reprezentanţii ITPF Sighetu Marmaţiei.

După inventarierea ţigărilor găsite, autorităţile au stabilit că este vorba despre 500 de pachete de proveniență ucraineană, în valoare de 5.800 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar maşina folosită la transportul mărfii ilegale a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ITPF Sighetu Marmaţiei