Un orădean a sărit de la etajul al doilea după ce a dat foc unui apartament

Data actualizării: Data publicării:
incendiu Oradea 1
foto: ISU ”Crișana”

Au fost momente de panică într-un bloc din Oradea, marți dimineaţă. Un tânăr de 25 de ani a dat foc apartamentului în care locuia şi a provocat un incendiu de proporţii. Pentru a scăpa de flăcările care i-au cuprins locuinţa, tânărul s-a aruncat de la etajul al doilea al blocului.

foto: ISU ”Crișana”
foto: ISU ”Crișana”

foto: ISU ”Crișana”

A căzut, însă, pe o maşină și a scăpat cu viaţă. El a transportat la spital pentru investigaţii medicale.

”La câteva minute după primirea primului apel, dispeceratul ISU ”Crișana” a fost sesizat, tot prin Sistemul Unic 112 cu privire la faptul că din apartamentul respectiv ieșea fum, la fața locului fiind mobilizate operativ trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime. Forțele de intervenție au acționat simultan pentru stingerea incendiului și evacuarea persoanelor care domiciliau la etajele superioare (trei și patru), întrucât fumul dens inundase casa scării pătrunzând și în unele apartamente”, a transmis maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU ”Crișana”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O femeie și fiica acesteia s-au intoxicat cu fum şi au fost transportate la spital. Focul a fost stins după aproximativ o oră şi jumătate de la apelul primit la 112.

Redactor: Bogdan Băcilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri