Constantin Ostaficiuc se retrage de pe lista PDL pentru europarlamentare, pe motiv de... ANI

Data publicării:
ostaficiuc



Anunțul a fost făcut joi, în cadrul ședinței de Birou Permanent Județean a filialei Timiș, că se retrage de pe lista partidului pentru alegerile Europarlamentare din 25 mai. ”Regret această situație, știu că aș fi reprezentat cu cinste România în Parlamentul European. Înțeleg dezamăgirea colegilor mei, însă doresc să-i asigur că am luat cea mai bună decizie pentru partid”, a afirmat Constantin Ostaficiuc.

Agenția Națională de Integritate l-a luat în vizor pe Constantin Ostaficiuc, acuzându-l că, în calitate de președinte Consiliului Județean Timiș, nu a respectat prevederile legale privind conflictul de interese, prin semnarea și aprobarea unui contract cu o societate comercială.

Pentru ca PDL să nu se pomenească în situația să nu mai aibă lista completa și, implicit, să piardă reprezentanți în secțiile de votare din toată țara, Constantin Ostaficiuc a decis să facă un pas înapoi, anunțând însă că va susține candidatura unui alt reprezentant al partidului din vestul țării, este vorba despre președintele Tineretului Democrat Liberal, Sorin Moldovan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri