Continuarea, sub semnul întrebării

Data publicării:
continuare acs


„Îmi pare rău că... poate dacă ajungeam mai repede, dar nu se știe niciodată, aveam alte situații, astăzi nu ajungeam în postura în care să spunem că doar a jucat bine echipa o repriză și că s-a salvat de la retrogradare. Am spus că lipsa de organizare și-a spus cuvântul, dacă nu există organizare perfectă nu poți să realizezi performanță”, a spus, la final, Ionuț Popa, antrenorul timișorenilor.

Sunt voci care vorbesc chiar de disariția echipei. Tu crezi în asta? Nu, din câte știu, s-au achitat niște bani și către Ianis Zicu și pentru achiziționarea lui Pedro Henrique și nu cred că domnul primar a aruncat acei bani pe fereastră dacă nu vrea să continue”, admite și Robert Elek.

Tehnicianul timișorean nu știe însă pe câți dintre jucători se va mai putea baza, în condițiile în care mai mulți dintre aceștia au anunțat că se gândesc să părăsească Timișoara în această vară. În această situație se află și Robert Elek.

„Eu mai am un an contract aici nu știu ce o să fie, aștept să vedem, o să port niște discuții cu cei din conducere pentru că sunt anumite lucruri ce trebuie puse la punct pentru ca eu să continui aici”, a completat Elek.

Pe lista plecărilor certe din aceste zile se adaugă și numele spaniolului Manu Torres, care a anunțat astăzi despărțirea de gruparea alb-violetă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri