Sari la conținut
News Alert

Galerie foto. Cele mai bune ținute de anul acesta de la Oscar. Cine sunt vedetele cel mai prost îmbrăcate

O parte importantă a premiilor Oscar a fost dintotdeauna reprezentată de ținutele artiștilor. Anul acesta Jennifer Lawrence, Nicole Kidman și Margot Robbie se numără printre cele mai lăudate artiste pentru alegerile vestimentare. Rochiile metalice lungi au fost printre cele mai apreciate de vedete, iar culoarea serii a fost roșu.

11

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Ținute apreciate au avut: Jennifer Lawrence, Margot Robbie, Jane Fonda, Lupita Nyong'o, Sandra Bullock, Gal Gadot, Allison Janney, Judd Apatow, Leslie Mann, Hellen Mirren.

De asemenea, Timothee Chalamet, actorul, în vârstă de 22 de ani, nominalizat pentru rolul său din „Call Me By Your Name”, a fost lăudat pentru costumul alb ales pentru acest eveniment.

Rochia lui Nicole Kidman a atras de asemenea, atenția datorită culorii sale indigo, dar și a design-ului său unic.

CITIȚI ȘI: OSCAR 2018. Actrița care a venit îmbrăcată în aceeași rochie ca în 1962

La extrema cealalată, a celor mai prost îmbrăcate vedete, au fost Viola Davies, Emma Stone, Salma Hayek.

emma stone anul trecut vs anul asta

FOTO: Gulliver/ Getty Images / în stânga Emma Stone la gala premiilor Oscar din 2017, iar în dreapta la ediția de anul acesta

„În fiecare an este cineva care vine în pantaloni. Este mereu un moment controversat, deoarece unii vor spune că ar fi vrut o rochie de bal grandioasă sau o rochie cu mesaj. Alţii vor spune că e foarte chic. Mie îmi place în pantaloni pe covorul roşu. Mai mult decât orice, este o ţinută confortabilă. Nu poţi să critici pe nimeni că vrea să fie comod”, spune Andrea Lavinthal, în apărarea Emmei Stone.

90th Annual Academy Awards - Show

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Blanca Blanco, cunoscută pentru că a purtat roșu la Globurile de Aur, când toți au purtat negru pentru a susține mișcare #MeToo, a făcut din nou o alegere proastă în materie de haine. Rochia ei, în nuanțe de alb cu roșu nu s-a ridicat la nivelul evenimentului.

90th Annual Academy Awards - Arrivals

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Pe aceeași temă