Video Bătaie cu pietre în plină stradă, în București. Polițiștii au tras și focuri de armă. 37 de persoane duse la audieri

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Mașină de poliție în timpul unei intervenții. Foto: Poliția Română

Incidente în cartierul Rahova din București, după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să petreacă. Au intervenit polițiști și jandarmi.

ACTUALIZARE.  Poliţiştii au dus la audieri 37 de persoane implicate în conflictul derulat duminică seara în sectorul 5, după ce la faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare.

Potrivit Poliţiei Capitalei, conflictul a fost spontan, declanşat pe fondul consumului de alcool.


Incidentele au avut loc după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să facă o petrecere, cu muzică. O persoană a sunat la poliție, iar polițiștii și jandarmii din București au intervenit.

A fost o ploaie de pietre și mai multe obiecte au fost aruncate spre forțele de ordine. S-au tras și câteva focuri de armă, din acest motiv, din informațiile Digi24.

Din primele informații, nu a existat niciun rănit în urma incidentelor.

Jandarmii și polițiștii au rămas în zonă.

Nu este primul scandal de acest fel.

Un incident asemnănător s-a produs într-o comună gălățeană, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Echipaje de polițiști și jandarmi au fost mobilizate la fața locului, după ce mai mulți localnici au dat foc unor cauciucuri şi au făcut scandal.

În Hunedoara, mai mulți polițiști au fost atacați cu pietre după ce polițiștii au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri