Coadă și îmbrânceli la centrele de vaccinare din Craiova. Nemulțumiți că trebuie să aștepte, oamenii s-au luat la ceartă

Data actualizării: Data publicării:
coada la vaccinare
Coadă la centrele de vaccinare din Craiova. FOTO: Captură Digi24

Creșterea explozivă a numărului de infectări, dar şi posibilitatea de a face a treia doză au readus aglomeraţia la centrele de vaccinare. La centrele de vaccinare din Craiova, oamenii au venit chiar de la prima oră și s-au așezat la rând chiar înainte ca acestea să se deschidă. Nemulțumiți că trebuie să aștepte, oamenii s-au luat la ceartă.

UPDATE 12.00. Sătui să aștepte, oamenii au început să se îmbrâncească. 

- Nu trageți, lăsați-l, că nu e normal, e un om în vârstă, lăsați-l!

- Eu cum stau la toată coada aia? Nu ți-e rușine?

- Nu-mi este, că dumneata ai făcut greșeală! Când ai venit aici n-ai știut să...

- Am întrebat și mi s-a spus să stau la rând.

"Nu pot intra acum, deși ieri am stat aproape o oră până ne-am programat. Ni s-a spus la ce oră, să respectăm ora. Iată, respectăm, și iată ce este aici." s-a plâns un bărbat.


La centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă din municipiul Craiova, încă de dimineață se formase o coadă la care așteptau 50 de persoane.

Oamenii au declarat că sunt îngrijorați de numărul mare de infectări cu Covid -19 din ultima perioadă și au venit să își facă prima doză de vaccin. Unii au venit cu programare, dar sunt și mulți care nu au programare.

La centrul de vaccinare așteaptă și persoane care vor să se vaccineze cu doza trei.

În Craiova, toate secțiile de terapie intensivă din spitale sunt ocupate la capacitate maximă, iar 90% dintre bolnavii care ajung să fie internați, în stare gravă, sunt nevaccinați.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri