Petiţie online pentru susţinerea lui Liviu Pop

Data publicării:
170904_LANSARE_COMPENDIU_04_INQUAM_Photos_Octav_Ganea liviu pop
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O petiţie pentru susţinerea ministrului Educaţiei, Liviu Pop, a fost iniţiată online. S-au strâns aproximativ 800 de semnături în trei zile. Iniţiatorul petiției spune că, în ciuda greşelilor de exprimare, ministrul Educaţiei a schimbat în bine învăţământul preuniversitar.

170904_LANSARE_COMPENDIU_04_INQUAM_Photos_Octav_Ganea liviu pop
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Liviu Marian Pop trebuie să rămână ministrul Educaţiei Naţionale pentru că este persoana care a abordat coerent şi unitar toate problemele şi lacunele educaţiei preuniversitare. Când într-un sistem lucrurile se schimbă în bine, nu înlocuieşti autorul schimbării!”, se arată în textul petiţiei, potrivit News.ro.

„Poate că ministrul Liviu Marian Pop nu a fost nici cel mai bun PR-ist din Guvern şi cert a utilizat regionalisme fonetice cu sonorităţi buclucaşe, ba a făcut şi câteva greşeli de exprimare, dar atunci când a fost numit Ministru al Educaţiei, Pop nu a fost selectat nici pe competenţe oratorice, nici pe competenţe de bun purtător de cuvânt, ci pe competenţe reale, probate de o carieră de-o viaţă în învăţământul preuniversitar”, scrie inițiatorul petiției.

De asemenea, notează autorul, Liviu Pop este primul ministru care cunoaşte învăţământul preuniversitar şi a demarat o schimbare în bine a acestuia, „eliminind prin reformă structurile de tip caracatiţă şi punând stavile serioase hoţiei, imposturii şi birocraţiei”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri