Accident grav pe E85| Trei oameni au murit

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta bun

O nouă tragedie a avut loc în această după-amiază pe Drumul European 85, care leagă Moldova de Capitală. Trei oameni au murit într-un accident produs între localitățile Domnești-Târg și Adjud, după ce două mașini s-au izbit frontal. Alte două persoane au fost transportate la spital.

În accident sunt implicate două autoturisme care s-au lovit frontal. În urma impactului au rezultat 8 victime. Trei dintre ele au decedat în ciudat eforturilor de resuscitare ale medicilor care au ajuns la faţa locului. Restul au fost scoase dintre fiarele maşinilor şi transportate la spitalele din Adjud şi Focşani. Două dintre ele sunt inconştiente, în timp ce alte trei sunt în stare mai bună.

Traficul la faţa locului a fost blocat aproape o oră, fiind deblocat în urmă cu puţin timp pe un fir de mers.

Din primele date oferite de politişti de la IPJ Vrancea, un autoturism care circula în direcţia Focşani Adjud, a pătrus pe contrasens unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje SMURD, o ambulanţă de transport victime multiple şi un echipaj de descarcerare.

Un accident similar avut loc duminica trecută pe DN 2, tot în Vrancea, în localitatea Pădureni. În urma accidentului a rezultat decesul a patru persoane.

Citiți și: 

Soluția pentru evitarea zecilor de decese pe DN2 (E85). „S-au constatat de cinci ori mai puține victime” 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri