CRAIOVA. O maşină de lux a fost distrusă de maidanezi

Data publicării:
masina distrusa

Pisica intrase pe sub aripa maşinii şi se refugiase sub capotă după ce fusese fugărită de o haită de maidanezi. Câinii agitaţi au încercat cu orice preţ să ajungă la animalul speriat aşa că şi-au înfipt colţii în tablă fără milă. Aşa că dimineaţă, când proprietarul maşinii a ieşit din casă, şi-a pus mâinile în cap.

„Bara din faţă e muşcată de câini, cred că a fost un incident, de la o pisică, am găsit-o de dimineaţă în motor, sub maşină”, explică Dragoş Moişan, proprietarul mașinii.

Pagubele sunt însemnate, iar bărbatul nu are asigurare tip CASCO, aşa că poate cere despăgubiri doar primăriei.

„Aş vrea să le pun o problemă şi la primărie, să facă un fond de despăgubiri în cazul în care cineva a fost muşcat sau s-au făcut distrugeri, cineva să plătească pentru aceste pagube sau victime”, a spus proprietarul mașinii distruse de câinii fără stăpân.

Potrivit legii, proprietarul poate notifica primăria pentru a-şi primi contravaloarea daunelor. Asta însă, numai după ce şi-a făcut o expertiză a tututor distrugerilor.

„Se poate adresa în instanţă şi dacă instanţă hotăreşte să primească despăgubiri de la primărie, primăria va plăti”, a declarat Ionuţ Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.

Omul nu s-a hotărât încă dacă își va plăti singur reparaţiile sau dacă va da în judecată primăria pentru despăgubiri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri