FOTO. Tânăr înjunghiat în București în urma unui conflict în trafic

Data actualizării: Data publicării:
injunghiat AFI Cotroceni 2 170518

Conflict în trafic încheiat cu acuzaţii de tentativă de omor. S-a întâmplat joi, într-o zonă aglomerată a Capitalei.  Doi şoferi s-au şicanat, în apropierea unui centru comercial. Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 46 de ani, a coborât din autoturismul său şi s-a repezit asupra celuilalt cu un cuţit. L-a înjunghiat în zona inimii. Cel rănit are 21 de ani şi a fost transportat de ambulanţă la Spitalul Universitar. Agresorul a ajuns în faţa procurorilor, pentru audieri.

injunghiat AFI Cotroceni 1 170518
injunghiat AFI Cotroceni 1 170518

Un bărbat a fost înjunghiat, joi după-amiază, pe Bulvardul General Vasile Milea din București, în apropiere de un mall din zonă. Imaginile au fost trimise de un telespectator Digi24.

Un şofer în vârstă de 46 de ani a înjunghit un alt participant la trafic. Agresorul a coborât din maşină şi, fără vreo explicaţie, a scos un cuţit şi l-a rănit pe celălalt şofer. Victima, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a fost transportată la Spitalul Universitar.

Traficul a fost oprit pentru o perioadă de timp, până când victima a primit îngrijiri medicale și a fost preluată de ambulanță.

Agresorul a fost prins la scurt timp și încătușat de polițiști. Acesta ar putea fi acuzat de tentativă de omor.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail, la redactie@digi24.ro, sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri