Incendiul din centrul Capitalei, provocat de un cetățean indian. În clădirea afectată se află mai multe butelii

Data actualizării: Data publicării:
butelie-incendiu-bucuresti
Foto: buletin.de/bucuresti

Un cetățean indian este bănuit că a provocat incendiul de marți din centrul Bucureștiului, în cauză fiind deschis și un dosar penal de distrugere. Bărbatul, care are permisul de ședere în România expirat, s-ar fi certat cu iubita, de aceea ar fi declanșat focul.

Polițiștii din cadrul Secției 17 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 a izbucnit un incendiu de vegetație care s-a extins la o clădire dezafectată. Potrivit Poliției Capitalei, echipajele s-au deplasat la fața locului.

„Întrucât au existat indicii că incendiul ar fi fost provocat, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal, fiind identificat un bărbat bănuit de provocarea incendiului, acest fiind imobilizat și condus la sediul subunității pentru verificări. Din verificări, a rezultat faptul că acesta este cetățean indian, iar permisul de ședere pe teritoriul României este expirat”, mai arată sursa citată.

Polițiștii fac cercetări pentru fapta de distrugere, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Potrivit site-ului Buletin de București, în clădirea afectată de incendiu se află mai multe butelii, iar una dintre ele a și explodat, însă fără a pune în pericol viața oamenilor. În acest moment, pompierii militari intervin pentru a preveni explozia celorlalte.

Surse din poliție au precizat, Mediafax, că bărbatul ar fi provocat incendiul după o ceartă cu iubita.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri