LIGA I. Oţelul Galaţi – CSMS Iaşi 0-3. Hattrick Onofraş

Data publicării:
s24 20otelul 20iasi 20beta 20031212 20new-36696

Onofraş a deschis scorul în minutul 35, cu un şut de la 25 de metri şi a maqjorat avantajul echipei sale cu un sfert de oră înainte de final, când a reluat în plasă după o pasă venită de la Ţigănaşu.

În primul minut al prelungirilor, mijlocaşul de la CSMS Iaşi şi-a desăvârşit opera, înscriind golul de 3-0 la capătul unei faze la care a scăpat singzur cu portarul.

Au evoluat echipele:

Oţelul Galaţi: Simaitis - Râpă, Sîrghi, Sipovici, Murgoci (Punosevac '76) - Giurgiu, Neagu (Viglianti '46) - Iorga, Băjenaru, Stromajer (Didi '62) - Pena. Antrenor: Viorel Tănase.

CSMS Iaşi: Irimia - Creţu, Avrămia, Tincu, Vladu - Milea, Straton (Nalaţi '65) - Onofraş, Tudor (Mitrea '89), Ţigănaşu - Pătulea (Herghelegiu '70). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Neagu '32, Băjenaru '44, Punosevac '86 / Nalaţi '69.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Sebastian Stoianov, Marius Marchidanu (asistenţi) - Mugurel Drăgănescu (rezervă).

La meci au asistat aproximativ 3.500 de spectatori.

Dedicaţie pentru familie

Atacantul Marius Onofraş a dedicat golurile înscrise în partida de la Galaţi soţiei şi copilului său. "Au început sa apară victoriile şi la Iaşi, nu ne aşteptam la acest scor. O să rămânem cu picioarele pe pământ. Este primul meu hattrick din carieră, îl dedic soţiei şi copilului", a spus eroul meciului de la Galaţi.

Antrenorul formaţiei din Iaşi, Liviu Ciobotariu, a spus că seria de rezultate bune înregistrare în ultima perioadă îi dau încredere că echipa sa poate să-şi păstreze locul în prima ligă. "Am venit după eșecul de la Vaslui, îmi felicit jucătorii că am trecut peste el. Am făcut un joc destul de bun, am fost foarte bine organizați. Oțelul știe să pună presiune, știam ce ne așteaptă, au jucători de valoare. Am preferat să așteptăm, să ne facem jocul nostru de contraatac. Am văzut valoarea acestui lot, le-am dat încredere băieților. Avem o serie bună de rezultate, iar asta se datorează echipei. Putem să rămânem în prima ligă", a spus Ciobotariu la Digi Sport.

La rândul său, tehnicianul Oţelului, Viorel Tănase, a declarat: "Sunt dezamăgit şi supărat de evoluţia echipei. I-am avertizat pe băieţi că vom întâlni o echipă CSMS Iaşi schimbată. Nu sunt deloc mulţumit de joc, am comis multe erori, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă. Era un meci de şase puncte, discutasem cu jucătorii să fie concentraţi şi determinaţi, dar au părut de parcă erau hipnotizaţi”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri