Mihăiță Calimente: Nu a existat un conflict între SIE și președinție

Data actualizării: Data publicării:
mihaita calimente

Mihai Răzvan Ungureanu și-a dat demisia de la conducerea Serviciului de Informații Externe din motive de sănătate, spune deputatul Mihăiță Calimente, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

mihaita calimente

„Demisia se înaintează președintelui, președintele a acceptat-o. Am putea avea o discuție, dar din moment ce dl director ne-a comunicat care e motivul pentru care și-a dat demisia, cred că comisia (de apărare, n.r.) s-ar reuni de prisos, pentru că răspunsul probabil ar fi același. Mi-a spus că e o problemă destul de gravă, că trebuie să stea la pat și că sănătatea o consideră prioritară oricărei activități”, a spus Mihăiță Calimente.

„Având în vedere că e o problemă personală și e vorba de starea de sănătate a domniei sale, cred că este o problemă care îl privește și dacă motivul pe care l-a invocat e acesta, cred că nici președintele nu l-a întrebat sau nu pune întrebări cât e de bolnav”, a adăugat el.

Mihăiță Calimente neagă că ar exista un conflict între SIE și președinție. „Eu cred că a existat mai mult în presă (un astfel de conflict, n.r). Eu am avut discuții cu dl director și cu directorul adjunct. Nimeni nu a pomenit că ar exista un conflcit între serviciu și președinție”, a spus deputatul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri