O fată de 16 ani şi un băiat de 18 ani au fost uciși şi ascunşi într-o casă părăsită, în Teleorman. Ce au descoperit polițiștii

Data actualizării: Data publicării:
politia nu treceti banda
O fată de 16 ani şi un băiat de 18 ani au fost uciși şi ascunşi într-o casă părăsită, în Teleorman. Foto: Inquam Photos / George Călin

O fată de 16 ani şi un băiat de 18 ani au fost omorâţi în urma unui conflict. Autorul crimelor a ascuns cadavrele într-o casă părăsită din Drăgăneşti de Vede, potrivit polițiștilor din Teleorman.

Fratele băiatului de 18 ani a anunţat Poliţia cu privire la dispariţia celor doi.

În ziua de 25 octombrie, un cetăţean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani şi concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliaţi în judeţul Olt, au dispărut din locuinţa comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman citați de Agerpres.

Polițiștii l-au găsit pe suspectul de comiterea celor două crime, un tânăr de 24 de ani din Roşiorii de Vede.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în urma activităţilor şi investigaţiilor operative desfăşurate a constatat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roşiorii de Vede s-ar fi deplasat la locuinţa comună a acestora, unde din motive necunoscute şi care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le-ar fi provocat leziuni, cauzând decesul, precizează IPJ Teleorman.

Bărbatul ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism, ascunzându-le într-o casă părăsită.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri