Primele imagini cu Cristian Boureanu după ieșirea din arest

Data actualizării: Data publicării:
Capture

Cristian Boureanu a fost eliberat astăzi din Penitenciarul Rahova. La ieșirea din închisoare, fostul deputat a fost întâmpinat de iubita sa, achetată și ea în dosarul pentru ultraj.

„Mulțumesc Laurei că a fost alături de mine, și familiei mele, mulțumesc domnului avocat... O experiență grea.... Cel mai greu este să fii departe de familie. Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut putere să trecem peste asta,” au fost cuvintele lui Cristian Boureanu la ieșirea din arest.

Despre condiţiile de detenţie, Boureanu le-a descris ca fiind "Foarte civilizate. Putem mulţumi şi guvernului norvegian pentru donaţiile făcute la arest".

Întrebat de jurnaliști dacă regretă întâmplarea din 9 iunie, fostul deputat a răspuns: „Asta am mai spus-o, normal că regret.”

Imagini: Inquam Photos/Octav Ganea

170811_BOUREANU_RAHOVA_00_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
170811_BOUREANU_RAHOVA_00_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Cristian Boureanu și-a petrecut două luni după gratii, după ce a lovit și înjurat un polițist. Acesta va rămâne sub control judiciar în dosarul în care e judecat pentru ultraj.

Procurorii arată, în rechizitoriu, că în 9 iunie, în jurul orei 01:30, Cristian Boureanu, aflat pe locul din dreapta-faţă într-un autoturism oprit în trafic în zona Pieţei Charles de Gaulle de către un echipaj de poliţie rutieră, a devenit violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie.

Boureanu l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stângă, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni care pot necesita 15-20  zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, fostul deputat i-a amenintat pe cei doi poliţişti din echipaj, mai spun procurorii. Cristian Boureanu a fost dus în Arestul Central al Poliţiei Capitalei în 10 iunie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri