TÂRGUL GAUDEAMUS. Sanda Nicola a lansat best-seller-ul „Cheia”, de Simon Toyne

Data publicării:
2411 20lansare 20carte-35037

„Este un coleg de breaslă din Anglia dar asta ştiţi deja toţi cei care i-au citi prima carte. A avut curajul să ia o decizie la care recunosc că şi eu mă gândesc, dar încă nu am avut îndrăzneala. Şi-a dat demisia dintr-un job foarte bine plătit şi s-a apucat să scrie cărţi”, a spus Sanda Nicola.

Romanul "Cheia" este un thriller palpitant, misterios, plin de răsturnări de situaţie, spun criticii. Personajele principale au o misiune grea: trebuie să rezolve un puzzle salva lumea de la pieire. Soarta întregii omeniri se află în mâinile unei femei. Ea este Cheia. Autorul crede că religia este un ingredient important al succesului unei cărţi.

„Cred că religia este unul dintre cele mai interesante subiecte posibile, pentru că deţine răspunsul la cele mai importante întrebări ale vieţii. Aşadar, explorând religia, explorezi întrebările fundamentale ale vieţii”, mărturiseşte scriitorul Simon Toyne.

Succesul primului volum al trilogiei, tradus în 27 de limbi şi publicat în 40 de ţări, a avut un ecou puternic şi în România. Jurnalista Sanda Nicola l-a citit şi aşa a ajuns să se împrietenească cu scriitorul.

„Sunt oameni atât de mari la care nu îndrăznim să sperăm vreodată că vom ajunge. Şi iată, conjunctura mi-a fost atât de favorabilă, nu numai pentru că am ajuns să-l întâlnesc pe Simion Toyne, celebrul producător de televiziune englez, ci mai mult decât atât să am şansa să-l prezint publicului din România”, a spus Sanda Nicola.

Volumul doi al trilogiei „Sanctus”, lansat la Târgul de carte Gaudeamus, este disponibil în librăriile din toată ţara din 12 noiembrie.

Scriitorul britanic Simon Toyne a fost prezent vineri în studioul emisiunii Digimatinal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri