Un bărbat beat a sunat să anunțe o bombă la termocentrala de la Rovinari

Data publicării:
apel 112
Foto: IGSU

Autorităţile din judeţul Gorj au intrat în alertă, vineri seară, după ce o persoană a anunţat că la termocentrala de la Rovinari a fost amplasat un dispozitiv exploziv. Verificările au arătat că alarma a fost falsă, iar apelantul era sub influenţa alcoolului, potrivit News.ro.

O persoană a anunţat, vineri seară, autorităţile din judeţul Gorj despre faptul că în localitatea Rovinari, în zona termocentralei, a fost amplasată o bombă. În judeţ au fost luate măsurile specifice în astfel de situaţii, iar verificările făcute au arătat că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Reprezentanţi ai ISU Gorj au precizat că apelantul a fost identificat, iar faţă de acesta autorităţile judiciare vor dispune măsurile legale.

”La data de 27 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi cu privire la o alertă cu bombă, în incinta Termocentralei Rovinari. A fost identificat apelantul, care se afla în stare de ebrietate. Poliţiştii efectuează verificări, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a transmis, la rândul său, IPJ Gorj.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri