Video Un pădurar a fost bătut chiar la el în curte de bărbații pe care i-a prins la furat de lemne. Trei agresori au fost reținuți

Data actualizării: Data publicării:
padurar
Un pădurar din Dâmbovița a fost bătut de cinci bărbați care au fost prinși la furat de lemne. Foto: captură video

Un pădurar din Dâmbovița a fost bătut de cinci bărbați chiar în curtea lui. Inspectoratul de Poliţie Judeţean a anunțat că a fost deschis un dosar penal. Trei dintre agresori au fost reținuți. Incidentul a avut loc după ce pădurarul i-ar fi prins la furat de lemne.

Cei cinci agresori l-au urmărit pe pădurar acasă, unde au rupt poarta gospodăriei și s-au năpustit asupra omului.

Maria Moiș, jurnalist Digi24: Pădurarul a fost transportat de urgență la spital. Starea de sănătate a acestuia este una bună, spun medicii.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe dar și pentru amenințare și violare de domiciliu.

"Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care o persoana este agresată, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este împuternicit să comunice următoarele: la data de 26 august a.c., în urma unei sesizari efectuate prin 112, cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani a fost agresat fizic, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi violare de domiciliu", precizează IPJ Dâmboviţa, citat de Agerpres.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri