Boenică, liderul falsificatorilor de carduri, către autorități: „Aici sunteți zero”

Data publicării:
28032013 20boenica-57495

Deşi este căutat de poliţişti, Romeo Ursu, zis Boenică, pare la curent cu tot ce se întâmplă în ţară şi îşi face timp să transmită mesaje prin intermediul reţelelor de socializare. Ultima postare este adresată autorităţilor din România şi este făcută astăzi, la scurt timp după ce procurorii DIICOT au spus despre el că este unul dintre liderii falsificatorilor de carduri.

Boenică, liderul falsificatorilor de carduri: „Aici sunteți zero” | DIGI24

„BAAAAAAAAI AUTORITATI ROMANEEEEE,,,,NU MAI MINTITI POPORU CU TELEVIZORUUU,,,,AICI SANTETI ZEROO,,NU AVETI CE SA MI FACETI,,,NU PUTETI SA VA SPALATI RUSINILE SI INCOMPETENTA CU MINCIUNI!

VREAU PA ACEASTA CALE SA LE TRANSMIT FANYLOR MEIII (HAHAHAHAHAH) CA SANT BINE SANATOS SI O SA VA TRIMET AZI POZE DIN PARADISUL EXOTIC DE UNDE SANT,,,,”, a postat Boenică pe contul său de Facebook.

În 2008, Boenică a fost acuzat, alături de alte 18 persoane, că ar fi furat mai multe terenuri din Capitală, pe care ulterior le-a vândut.

A fost dat în urmărire internaţională, iar Ministerul Justiţiei a cerut extrădarea lui. În tot acest timp, interlopul a postat poze şi mesaje pe internet. Dar autoritățile nu i-au putut lua urma.

Fără să se teamă de poliţiştii care îl caută, Boenică a postat pe internet o filmare în care învăţa un copil să tragă cu un pistol.

Odata cu trecerea anilor, în 2011, interlopul a fost achitat în primă instanţă pentru presupusele escrocherii imobiliare, iar cererea de extrădare a fost retrasă.

Noul dosar deschis de DIICOT îl aduce din nou în faţa legii. Nu a fost găsit nici de această dată, însă alături de Constantin, fratele lui Nicu Gheară, este considerat lider al grupării care ar fi furat peste două de milioane de euro de pe carduri.

Citiți și Falsificatori de carduri. Percheziții în București, 16 județe și Germania, Marea Britanie, SUA și Republica Dominicană

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri