O femeie din Galați a sunat la 112 și a spus că iubitul ei are simptome de Covid. A urmat un circ incredibil și au intervenit jandarmii

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta
Asistentele trimise de primărie să îi ajute pe medicii de pe ambulanță au plecat când au aflat ce au de făcut. Foto: arhivă DSU

Un bărbat din Galați, suspect de Covid 19, a făcut scandal în momentul în care un echipaj de ambulanță a vrut să-l ducă la spital. El s-a certat cu jandarmii și a refuzat să fie luat de ambulanța chemată de prietena lui. Mai mult, s-a ascuns în casă cu ajutorul unui prieten.

Scandalul a avut loc joi și a pornit de la sesizarea făcută de o femeie care a anunțat la 112 că prietenul său prezintă simptome specifice COVID-19.

Bărbatul de 25 de ani a refuzat să fie preluat de ambulanță, a devenit agresiv, iar echipajul medical a cerut ajutorul jandarmilor. Când i-a văzut pe jandarmi, tânărul a fugit și s-a închis în propriul apartament. Jandarmii care au încercat să-l urmărească au fost opriți de un prieten al scandalagiului.

Acesta a intrat în conflict cu patrula de la Jandarmeria și, la final, a fost dus la o secție de Poliție pentru a fi amendat.

Prietenul, un bărbat în vârstă de 33 ani, a fost avertizat de către jandarmi că în cazul în care nu încetează cu amenințările și injuriile la adresa forțelor de ordine vor fi luate măsuri legale împotriva acestuia. Cel în cauză nu a ținut cont de recomandarea jandarmilor și a încercat să îi împingă, motiv pentru care a fost condus, forțat, la sediul secției de poliție unde a i-a fost aplicată o amendă în valoare de 3.000 lei pentru împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliției ori al altui organ de stat”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Și bărbatul pentru care a fost solicitat echipajul medical a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 lei pentru proferarea de injurii și refuz de legitimare.

Ajuns la spital, scandalagiul a mai primit o amendă de 1.000 lei pentru injurii și amenințări aduse personalului medical de la Spitalul Județean Galați.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri