Digi24 va prezenta, imediat după închiderea urnelor, rezultatele singurului sondaj național acreditat de BEC

Data actualizării: Data publicării:
Mergem la vot_Digi24

Digi24 va difuza, în 26 mai 2019, rezultatele singurului exit-poll acreditat de Biroul Electoral Central (BEC) realizat la nivel național de companiile CURS și Avangarde. Primele informații despre votul românilor vor fi difuzate la ora 21:00, în ediția specială a „Jurnalului de seară”. Datele de la închiderea urnelor vor fi comentate, de la ora 23.00, cu principalii candidați ai partidelor prezentate ca favorite în opțiunile alegătorilor, într-o ediție Digi24 Special.

Întreaga echipă a redacției de știri Digi24, mobilizată în ziua alegerilor

Cosmin Prelipceanu, Cristian Tudor Popescu, analiști și comentatori politici vor discuta, duminică, în studioul „Jurnalului de seară” despre primele estimări privind voturile exprimate de români. Digi24 va prezenta rezultatele din sondajele de opinie acreditate de Biroul Electoral Central.

Jurnaliștii Digi24 din București și din țară vor transmite în direct, timp 17 ore, începând cu deschiderea urnelor, atât de la secțiile de vot, cât și de la sediile partidelor politice și de la instituțiile acreditate să urmărească desfășurarea procesului de vot. Cătălin Nunu și Alexandra Albu vor fi conectați la votul românilor din Europa și vor face interviuri live cu alegătorii din diaspora.

Telespectatorii Digi24 vor avea acces neîntrerupt la cele mai noi informații despre scrutin

Maratonul de știri despre alegerile de duminică, 26 mai 2019, va modifica integral programul obișnuit al postului. Telespectatorii Digi24 vor avea astfel acces neîntrerupt la cele mai noi informații despre scrutin. Emisiunile duminicale nu vor fi difuzate în ziua alegerilor pentru europarlamentare.

Televiziunea de știri Digi 24 este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Misiunea Digi24 este aceea de a informa și inspira publicul, prin știri și emisiuni realizate la cele mai înalte standarde etice și profesionale din mass-media, în România. Acuratețea, echilibrul, echidistanța, diversitatea de opinii, integritatea au fost și vor fi mereu valorile la care se vor raporta jurnaliștii și tehnicienii postului Digi24, punând în centrul preocupărilor lor publicul și interesele acestuia. Grupul Digi mai deține deține primul post Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri