Premierul Nicolae Ciucă: Canoistul român Cătălin Chirilă continuă să ne facă mândri de performanţele sale

Data actualizării: Data publicării:
nicolae ciuca in sedinta de guvern
Premierul Nicolae Ciucă, în ședință de Guvern. FOTO: Facebook/ Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă îl felicită, sâmbătă pe canoistul Cătălin Chirilă, după succesul repurtat la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen, afirmând că sportivul român „continuă să ne facă mândri de performanţele sale”.

„După succesul recent obţinut în Canada, Cătălin Chirilă a câştigat titlul european la canoe simplu 1000 de metri pe pista olimpică Regata, acolo unde legendarul Ivan Patzaichin arăta că nimic nu este imposibil, câştigând titlul olimpic cu pagaea ruptă. Felicitări, Cătălin Chirilă! Calde mulţumiri pentru că ai cinstit tricolorul României, asemenea tuturor campionilor noştri care au dovedit valoarea sportului românesc!”, afirmă prim-ministrul, într-o postare pe Facebook.

Şeful Executivului transmite „felicitări şi mulţumiri tuturor sportivilor români, antrenorilor şi familiilor care i-au susţinut pentru că au adus bucurie românilor prin rezultatele lor excepţionale!”. „Suntem mândri de campionii noştri!”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Sportivul român Cătălin Chirilă a cucerit medalia de aur în proba de canoe simplu pe 1.000 metri, sâmbătă, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri