Sănătate

Sănătatea este foarte prețioasă. De aceea, Digi24 îți oferă cele mai noi știri din sănătate și despre sistemul medical din România. Află noutățile din medicină, descoperiri, simptomele bolilor, tratamente medicale de ultimă oră, dar și informații despre medicamente și vaccinuri și sfaturi de la medici.

zahar

Ucigașul perfid din alimente

Dacă vă gândiţi că zahărul este numai în dulciuri, vă înşelaţi. Trebuie doar să analizaţi etichetele şi o să vedeţi că există şi în pâine, ketchup, muştar, bere, mezeluri şi chiar în somonul afumat.

Cancer Treatment Center Offers Hope For Afflicted

Noi decese din cauza rujeolei

Încă o persoană a murit în ultima săptămână din cauza rujeolei, iar în cazul alteia se fac verificări. Mai mult, numărul persoanelor cu rujeolă a crescut cu peste 150.

spital spania

Gripă și în Spania | 19 decese

Şi în Spania medicii sunt în alertă din pricina gripei. Autorităţile de la Madrid vorbesc despre cel puţin 200 de cazuri grave, 61 de pacienţi internaţi de urgenţă şi 19 decese.

Medicii de familie vor schimbarea legii

Medicii de familie reacţionează şi resping concluziile raportului Curţii de Conturi, în care sunt acuzaţi că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu 4,55 milioane de lei prin reţete compensate acordate...

Curs Valutar

1 CHF = 5.0974

1 EUR = 4.9753

1 GBP = 5.7883

1 USD = 4.6364

Vremea

București Băneasa
20°C
Presiune
758mmHg
Vânt
3m/s
Prognoza detaliată