Site-ul care te ajută să afli cum te poți proteja de coronavirus și unde poți să-ți faci chestionarul de evaluare a simptomelor

Data publicării:
tastatura laptop main
Foto: GettyImages

Guvernul României, în colaborare cu DSU și Code for Romania, a lansat platforma CeMaFac (cemafac.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro. Este vorba despre un ghid practic, bazat pe scenarii posibile prin care populația României poate trece.

Platforma îi va ghida pe utilizatori pentru diferite situații îi va aduce mai aproape de măsurile recomandate de autorități pentru a se proja mai bine și pentru a-i proteja pe cei apropiați, potrivit unui comunicat de presă al CCS.

Utilizatorii au acces, pe cemafac.ro, la un chestionar de evaluare a simptomelor, dezvoltat în parteneriat cu Departamentul pentru Situații de Urgență. Utilizatorii pot afla ce au de făcut mai departe, în funcție de starea de sănătate și de acțiunile întreprinse în ultima perioadă. Alte secțiuni din website-ul cemafac.ro tratează subiecte precum transmitere și simptome, cum ne protejăm, adaptare și rezistență și informații folositoare pentru cei care oferă ajutor sau sprijină echipele de intervenție.

Cemafac.ro este un proiect realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri