O asistentă medicală din Botoșani a murit la spital. Cu câteva zile în urmă fusese declarată vindecată de Covid-19

Data publicării:
spitalul judetean botosani
Managerul Spitalului Județean Botoșani a fost demis la cinci zile după moartea Alexandrei. Foto: stiri.botosani.ro

O asistentă medicală în vârstă de 58 de ani, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani, care fusese confirmată cu coronavirus, a murit în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Municipal Dorohoi. Cu câteva zile în urmă asistenta a fost declarată vindecată de Covid-19.

Decesul cadrului medical din Botoşani a survenit la câteva zile după ce a fost transferată de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati", unde a fost declarată vindecată de coronavirus. Ea a fost dusă la Spitalul Dorohoi pentru continuarea tratamentului, scrie Botoșani News.

"Este încă un tribut pe care personalul medical îl plăteşte în bătălia cu virusul ucigaş. Dumneaei a lucrat ca asistentă medicală pe Laboratorul de explorări funcţionari, iar din anul 2008 ca asistentă şefă în cadrul aceluiaşi laborator al Spitalului Judeţean", a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Ioan Asaftei, potrivit Agerpres.

Acesta este cel de-al doilea caz de deces în rândul cadrelor medicale din Botoşani, după ce pe 27 aprilie medicul Mariana Andrioaie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" a decedat tot din cauza COVID-19.

Editor: B.P:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri