Tânără de 25 de ani, găsită decedată într-o locuinţă din Cluj-Napoca

Data publicării:
masina de politie detaliu de pe partea laterala
Foto: Facebook Poliția Română

O tânără de 25 de ani a fost găsită sâmbătă decedată într-o locuinţă din Cluj-Napoca, a anunţat IPJ Cluj. Presa locală scrie că tânăra s-ar fi sinucis.

„Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi în jurul orei 10,36 cu privire la faptul că o tânără ar fi decedat într-o locuinţă din Cluj-Napoca. La faţa locului poliţiştii au identificat o tânără de 25 de ani, din acelaşi municipiu, cu privire la care echipajele medicale deja prezente la faţa locului au declarat, din nefericire, faptul că aceasta nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa”, informează IPJ Cluj, potrivit Agerpres.

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Toate circumstanţele în care a avut loc decesul tinerei urmează a fi cercetate şi stabilite în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă, a mai precizat sursa citată.

Tânăra ar fi fost medic rezident, iar moartea ei ar fi sinucidere, scrie Cluj24, citând surse judiciare. Ea ar fi folosit un cocktail de medicamente administrat în venă.

Citește și: Doi tineri de 21 de ani și 27 de ani au fost găsiți morți într-o casă din Cluj-Napoca

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri