VIDEO. Reacția președintelui COTAR la imaginile violente cu taximetriștii care snopesc în bătaie un adolescent

Data publicării:
taximetristi violenti'

Vasile Ștefănescu, președintele Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), spune că imaginile cu cei șapte taximetriști care snopesc în bătaie un client, la Galați, nu fac cinste breslei taximetriștilor. El a adăugat că indivizii care au rupt în bătaie cu bâta un client vor fi identificați de poliție și sancționați corespunzător. „Nu este normal ce s-a întâmplat”, spune Ștefănescu.

Vasile Ștefănescu, președintele COTAR: „Este ceva ce nici eu, nici dumneavoastră, nimeni nu poate explica. E ceea ce reclamăm: că și în această breaslă există oameni care nu ne fac cinste. Și probabil vor răspunde dosar penal pentru fapta lor. Nu putem să ne facem singuri dreptate.

Probabil că acești indivizi care nu ne fac cinste nici nouă, nici societății vor rămâne fără atestat, fără nimic, să se apuce să se ducă la cules de căpșuni. Nu pot lucra în transportul public, nu ne pot reprezenta pe noi. Breasla noastră numără 110.000 de oameni. Nu putem stigmatiza o breaslă întreagă, se văd peste tot asemenea oameni.

Nu pot să înțeleg ce căutau cu bâta în portbagaj. Am spus de la început: dacă, într-adevăr, aveau o problemă trebuia să fi sunat la poliție. Nu este normal ce s-a întâmplat, cum s-a procedat.

Bineînțeles că am semnalat la filiala noastră din Galați și vom face ce se poate pentru a sprijini ancheta. Vor fi identificați după numărul mașinilor”, a declarat președintele COTAR, în direct la Digi24.

Băiatul de 19 ani își sărbătorise ziua de naștere și, după petrecere, a luat un taxi împreună cu un prieten. Pentru că șoferul le-a reproșat celor doi ca îi murdăresc bancheta cu bagajele, băieții au decis să coboare şi să ia alt taxi. În acel moment, șoferul a chemat întăriri prin staţie.

 

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri