Sari la conținut

Selma Blair: Cameron Diaz renunță la actorie

Cunoscuta actriţă Cameron Diaz, în vârstă de 45 de ani, "se retrage din actorie" pentru a se concentra pe viaţa sa privată, alături de soţul ei, Benji Madden, în vârstă de 39 de ani, informează Daily Mail și Agerpres.

"Sex Tape" - Photocall

Foto: Gulliver/Getty Images

Potrivit prietenei sale, Selma Blair, Cameron - devenită faimoasă prin rolurile din "Charlie's Angels", "Shrek" şi "There's Something About Mary" - "ar fi terminat" cu industria cinematografică şi nu are planuri de a se întoarce pe marele ecran.

Într-o declaraţie făcută la petrecerea Vanity Fair care a precedat Oscarurile de săptămâna trecută, Selma, care a jucat alături de Cameron în "The Sweetest Thing", în 2002, povesteşte că a luat un prânz cu actriţa şi au depănat amintiri despre film.

"Mi-ar fi plăcut să fac o continuare, dar Cameron s-a retras din actorie, are o atitudine gen 'am terminat (cu asta)' ", a precizat Selma. "Adică, nu mai are nevoie să facă filme, are o viaţă foarte frumoasă. Nu ştiu de ce ar fi nevoie pentru a o aduce înapoi", a explicat ea.

Mai târziu, actriţa Selma Blair a postat un mesaj pe Twitter în care explică faptul că glumea când a făcut această afirmaţie.

"BREAKING NEWS. Oameni buni, vă rog, a fost doar o glumă. Cameron Diaz NU se retrage din nimic. Şi o altă breaking news: eu mă retrag din rolul de purtătoare de cuvânt a lui Cameron Diaz", a postat ea pe reţeaua de socializare.

Selma Blair a dezminţit ştirea cu retragerea lui Diaz şi pe Instagram. "Trebuie să fac nişte precizări în legătură cu un interviu pe care l-am acordat. Întrebată dacă fetele vor să joace în partea a doua a #sweetesthing, am spus în glumă că #camerondiaz s-a retras. Dar m-am lăudat că am luat prânzul cu ea. Cine nu s-ar lăuda?", a postat ea.

Pe aceeași temă