Foto Emmanuel Macron a ieșit pe mare într-o canoe, la bustul gol. Detaliul care le-a atras atenția francezilor

Data publicării:
emmanuel macron zambind
Președintele francez și soția sa își petrec câteva zile de vacanță la Fort de Brégançon, reședința de vară a președinților Franței Foto: Profimedia Images

Aflat în vacanță la Fort de Brégançon, președintele Emmanuel Macron a ieșit pe mare într-o canoe, la bustul gol, doar în slip. Însoțit de o gardă de corp aflată într-o altă canoe, liderul de la Elysee a navigat circa 20 de minute, iar imaginile au devenit imediat virale pe rețele sociale. Francezilor le-a atras atenția un detaliu, semn că șeful statului francez nu lasă nimic la întâmplare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La fel cum au făcut și alți foști președinți ai Franței, Emmanuel Macron își petrece concediul la fortul din Brégançon alături de soția sa Brigitte Macron, dar nici măcar șeful statului nu este imun la valul de căldură cu care se confruntă regiunea. Miercuri după-amiază, Macron a decis să se răcorească și să simtă direct briza mării într-o canoe vopsită în culorile drapelului Franței, alb-albastru-roșu, un amănunt care nu le-a scăpat francezilor, așa cum nu a trecut neobservată nici condiția fizică de invidiat a președintelui în vârstă de 44 de ani, fost fotbalist amator când era în facultate.

Soții Macron sosiseră la fortăreața din largul Rivierei franceze sâmbăta trecută, dar până miercuri, când președintele francez s-a decis să facă mica excursie pe mare, cuplul prezidențial a stat departe de ochii publicului.

Miercuri însă, după escapada pe mare, Emmanuel Macron a mers apoi la restaurant împreună cu soția sa. Turiștii aflați în apropierea localului de pe plaja Cavalière din Le Lavandou au fost surprinși să îl vadă pe președintele Republicii debarcând într-o ținută casual: tricou polo, pantaloni de in, adidași. Potrivit presei franceze, doar proprietarii localului erau la curent cu sosirea cuplului. Soții Macron au mâncat pizza și pește le grătar și au admirat priveliștea magnifică oferită de apele Mediteranei, având grijă totodată să-i salute și pe turiști.

Șeful statului francez este adesea „vânat” de paparazzi în timpul vacanțelor sale. În vara anului 2018, Emmanuel și Brigitte Macron au fost surprinși în largul mării pe un jet-ski, iar prima-doamnă a mărturisit că îi place să facă snorkelling, fascinată de bogăția faunei subacvatice din jurul fortului, sau să petreacă timp pe plajă cu copiii și nepoții ei.

macronii pe ski jet profimedia-0382194267
Brigitte Macron și Emmanuel Macron, pe ski-jet, în august 2018 Foto: Profimedia Images

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri