Video Imagini virale cu mașini care fac slalom printre mine, pe o autostradă la nord-vest de Kiev

Data actualizării: Data publicării:
masini fac slalom printre mine pe autostrada
Un videoclip cu mai multe mașini care fac slalom printre minele aflate pe o autostradă la nord-vest de Kiev a apărut pe rețelele sociale. FOTO: BBC captură

Un videoclip cu mai multe mașini care fac slalom printre minele aflate pe o autostradă la nord-vest de Kiev a apărut pe rețelele sociale, transmite BBC.

Acest videoclip, care pare să arate mașini care conduc cu atenție în jurul minelor de pe drum, a apărut pe rețelele de socializare. Se crede că este vorba despre autostrada E373, lângă satul Potashnya, la nord-vest de Kiev.

Un fost comandant al armatei britanice a explicat că minele care se văd în imagini par a fi mine antitanc TM-62M din epoca sovietică, care au o cantitate de aproximativ 7,5 kilograme de explozibili. Aceste mine explodează atunci când sunt supuse unei presiuni importante.

Justin Crump a declarat că ambele părți combatante folosesc mine în această zonă pentru a preveni mișcarea trupelor.

BBC a precizat că nu a verificat independent aceste imagini și nu poate confirma cine a plasat minele sau de ce.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri