Belgia | Preot înjunghiat de un refugiat

Data publicării:
Cutit atac injunghiere - Guliver GettyImages

Foto: Gulliver/Getty Images

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a suferit răni la nivelul mâinilor în timpul incidentului care a avut loc dumincă după-amiază.

Potrivit Mirror, agresorul a bătut la ușa preotului, l-a rugat să-l ajute și să-i permită să facă un duș. După ce s-a îmbăiat, acesta a cerut preotului să-i ofere și bani. Refuzat, individul a scos un cuțit și l-a atacat. Preotul a fost transportat la spital, în timp ce agresorul său a reușit să fugă. Viața preotului nu se află în pericol.

Foto: Mirror

O anchetă legată de acest caz a fost deschisă, iar autoritățile nu cred că atacul are o legătură cu gruparea jihadistă Statul Islamic.

Acest incident are loc la o săptămână după ce un preot a fost ucis și o altă persoană a fost rănită grav, după ce au fost luați ostatici de doi agresori care și-au declarat apartanența la organizația teroristă Stat Islamic. Teroriștii au intrat într-o biserică din Saint-Etienne-du-Rouvray din Normandi și a luat ostatice mai multe persoane, printre care și preotul bisericii. Atacatorii au fost uciși de forțele de ordine franceze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri