Galerie Foto Cântăreața Samantha Fox a fost arestată după ce s-a urcat beată în avion și a făcut scandal

Data actualizării: Data publicării:
artista blonda
Samantha Fox FOTO: Profimedia Images

Vedeta britanică Samantha Fox a fost arestată după ce, beată fiind, a provocat scandal într-un avion, înainte de decolare.

Samantha Fox, cântăreață și model, vedetă internațională în anii 1980, acum în vârstă de 56 de ani, a fost evacuată dintr-un zbor British Airways, după ce ar fi intrat într-o dispută cu un alt pasager. Artista a petrecut o noapte în închisoare, potrivit People.

Samantha Fox FOTO: Profimedia Images
Samantha Fox FOTO: Profimedia Images

Autoritățile au declarat pentru presa că au arestat o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani „suspectată că ar fi urcat beată la bordul unui avion”.

Presa britanică spune că avionul, care era programat să decoleze de pe Aeroportul Heathrow din Londra și să plece la München, Germania, s-a întors de pe pistă la poartă, din cauza incidentului în care a fost implicată cântăreața. Zborul ar fi fost amânat pentru a doua zi, iar pasagerii și-au petrecut noaptea într-un hotel din apropiere.

Reprezentanții cântăreței nu au dorit să comenteze incidentul.

Înainte ca Samantha Fox să devină faimoasă ca solistă, ea a atras atenția și și-a câștigat fani în Marea Britanie pozând în tabloide. Începând cu 1986 s-a concentrat pe cariera muzicală. În 1986 și-a lansat albumul de debut Touch Me, care a făcut-o vedetă la nivel internațional. A lansat în total șase albume de studio.

De-a lungul anilor, ea a mers în turnee, ultimul dintre ele având loc în 2023, când a susținut spectacole în toată Europa, inclusiv în Germania, Ungaria și Portugalia. Pe pagina ei de Instagram a anunțat deja că are planuri și pentru 2024.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri