O prostituată ar putea oferi motivul pentru care Paddock a comis masacrul din Vegas

Data publicării:
vegas

O prostituată din Las Vegas, care a fost angajată de Stephen Paddock de mai multe ori, le-a declarat polițiștilor că bărbatul se lăuda că el are „sânge rău” și devenea deseori violent în timpul actului sexual.

Mass Shooting At Mandalay Bay In Las Vegas
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Femeia, care dorește să rămână anonimă, a spus că Paddock petrecerea mult timp pariind în Las Vegas și l-a descris ca fiind „paranoic” și „cu obsesii”. El obișnuia de asemenea să consume mult alcool, notează Daily Mail.

Atunci când câștiga la pariuri, Paddock apela la serviciile prostituatei și deseori devenea „violent și agresiv”.

Femeia a povestit că bărbatul, de 64 de ani, era un fan înfocat al teoriilor conspirației. De exemplu, Paddock era de părere că atacul terorist din 11 septembrie, 2001, a fost orchestrat de guvernul SUA.

Dama de companie, care primea câte 6.000 de dolari de fiecare dată când se întâlnea cu Paddock, avea dorințe neobișnuite: el o lega în timp ce ea „trebuia să țipe pentru ajutor”.

Autoritățile au declarat că atacatorul de la Vegas ar fi angajat o escortă chiar cu câteva zile înainte de masacru.  O chitanță găsită în camera de hotel a criminalului arată că două persoane au apelat la room-service cu câteva zile înainte de atac.

Între timp, polițiștii intervievează și alte fete, în speranța că le-ar putea oferi mai multe indicii despre motivul pentru care Paddock a comis masacrul care va rămâne în istoria SUA ca fiind cel mai sângeros.

Anchetatorii au găsit numeroase arme de foc, cartușele muniției cu care bărbatul a tras, dar și un bilet pe noptieră, care a fost trimis spre a fi analizat., în camera de hotel al bărbatului.

Biletul nu era unul de adio, ci conținea mai multe numere, aparent fără o semnificație aparte. Biletul a fost trimis unor experți, care au descoperit că era vorba despre calculele făcute de Paddock pentru a crește numărul victimelor.

Biletul nu oferă, însă, niciun indiciu privind motivaţia atacatorului. A trecut o săptămână de la cel mai grav atac armat din istoria recentă a SUA, însă anchetatorii nu sunt mai aproape de un răspuns.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri