Motivul incredibil pentru care o femeie le-a spus invitaților la nunta surorii ei să nu mănânce nimic

Data publicării:
bufet de nunta cu tort si prajituri
O femeie le-a spus oaspeților să nu mănânce mâncarea de la nunta surorii sale și a fost lăudată pentru asta. Foto: Profimedia

O femeie le-a spus oaspeților să nu mănânce mâncarea de la nunta surorii sale și a fost lăudată pentru asta, relatează The Independent.

Într-o postare recentă distribuită pe popularul forum de pe Reddit „Am I The A**hole?” (Oare sunt eu ticălosul?), o utilizatoare care poartă numele u/Tasty-Watercress-190 a povestit că mama sa a luat mâncarea rămasă de la nunta ei, care a avut loc acum opt luni, și a păstrat-o pentru a o folosi apoi la nunta surorii ei.

Nici femeia care a scris postarea, nici mireasa nu știau acest lucru.

„Mâncarea părea ciudat de cunoscută. Identică cu cea de la nunta mea, dar ceva mai uscată și mai tristă”, a scris ea.

A întrebat-o pe mama ei, care a recunoscut că mâncarea era rămasă de la nunta de acum 8 luni, păstrată în congelator.

„Mi-a spus fericită că „a economisit o avere” decongelând mâncarea de la nunta mea pentru a o servi invitaților. Am fost îngrozită și mi-am exprimat imediat îngrijorarea. S-a supărat și a spus că mă comport ca o snoabă și că ar trebui să mă bucur că mâncarea nu este irosită”, a povestit femeia.

Ea a adăugat că mireasa a fost „foarte tulburată și jenată” când a aflat adevărul despre mâncarea de la nunta ei.

Femeia a mai scris că ea și soțul ei le-au spus „discret” unor invitați să evite mâncarea, dar au fost criticați de membri ai familiei pentru acest lucru.

În schimb, utilizatorii de Reddit au lăudat-o pentru gestul ei.

„Nu doar că a fost congelată timp de opt luni, dar a stat pe o masă de tip bufet pentru Dumnezeu știe cât timp la nunta ta, apoi în mașina mamei tale, înainte să fie înghețată. Acest lucru este foarte periculos”, a scris un utilizator.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri