Rapper celebru, ucis chiar înainte de concert, în Africa de Sud

Data publicării:
Unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi ai Africii de Sud, Kiernan Forbes, cunoscut sub numele AKA, a fost împuşcat mortal la Durban
Unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi ai Africii de Sud, Kiernan Forbes, cunoscut sub numele AKA, a fost împuşcat mortal la Durban. Foto: Profimedia Images

Unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi ai Africii de Sud, Kiernan Forbes, cunoscut sub numele AKA, a fost împuşcat mortal la Durban, lângă un restaurant, potrivit BBC.

Kiernan Forbes, în vârstă de 35 de ani, a fost ucis alături de un prieten apropiat, cheful şi antreprenorul Tebello Motsoane.

Cei doi urmau să meargă la un club de noapte pentru un concert, în momentul în care au fost împuşcaţi.

Potrivit colonelului Robert Netshiunda, din cadrul poliţiei sud-africane, rapperul şi prietenul său mergeau spre maşină în momentul în care de ei s-au apropiat doi bărbaţi înarmaţi, care i-au împuşcat de la distanţă mică.

Cei doi agresori au fugit apoi pe jos.

Cauza crimelor încă nu este cunoscută.

Forbes şi-a început cariera muzicală ca parte a grupului rap Entity, după care a decis să continue solo, câştigând apoi mai multe premii în Africa de Sud. În plan internaţional, a fost nominalizat de câteva ori pentru Black Entertainment Television Awards în SUA şi o dată la MTV Europe Music Awards.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri