Sari la conținut

Rusia pare a fi copiat o armură de soldat al viitorului după un celebru joc video

Care este legătura dintre Rusia și seria de jocuri PC „Ghost Recon”, ce are la bază romanele de spionaj ale lui Tom Clancy? Un posibil copy-paste în ceea ce privește design-ul unei armuri de soldat dintr-o armată rusă a viitorului.

rogo

Dmitri Rogozin

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a publicat recent pe Twitter o serie de imagini cu o armură-concept care ar putea intra la un moment dat în uzul armatei ruse, dezvoltată de cercetătorii în design militar.

Numai că armura futuristă prezentată de oficialul rus pare a o imita pe cea a personajului din shooter-ul „Ghost Recon” al lui Tom Clancy, realizat de compania Ubisoft.

Poziția corpului din ilustrația tip bandă desenată postată de Rogozin, tipul de armă, centura cu grenade luminoase, armura și alte elemente par o reproducere aproape identică a soldatului din „Ghost Recon”.

Similitudinile au fost depistate de utilizatorii rețelei de socializare, iar site-ul de știri Tjournal a publicat pe Twitter un colaj grăitor privind asemănările izbitoare dintre cei doi soldați ai viitorului.