Fii una din vocile viitorului Uniunii Europene

Data actualizării: Data publicării:
Imagine sugestivă cu mai mulți tineri care țin în mână steagul Uniunii Europene Articol susținut de Parlamentul European
Imagine sugestivă cu mai mulți tineri care țin în mână steagul Uniunii Europene. Sursă foto: Profimedia Images

Lumea se schimbă rapid în jurul nostru, Europa se află în plină revoluție digitală, iar noile generații pot fi cele care decid în ce direcție va merge blocul comunitar. Provocări există în toate domeniile, însă tu le poți transforma în oportunități.

Dacă ai o idee despre cum economia poate deveni mai puternică, cum se pot combate problemele generate de schimbările climatice sau cum se pot promova mai bine politicile publice privind migrația, educația, cultura, tineretul și sport ori justiția socială, nu o ține doar pentru tine.

Fii curajos și scrie-ți astăzi ideea pentru Europa de mâine pe platforma YOUTHIDEAS.EU. O echipă de editori va selecta ideile cele mai populare și cel mai des menționate și le vor aduce în atenție la EYE 2021, care va avea loc la Strasbourg în 8 și 9 octombrie 2021.

Realitatea perioadei în care trăim ne cere să fim creativi și să ne concentrăm pe soluții. Nu ezita să fii unul dintre tinerii europeni care se gândesc la viitor.

Citește și: Acesta este momentul tău european. Fă-ți vocea auzită și vino cu o idee care să îmbunătățească Uniunea Europeană

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri