Mama românului care i-a tăiat urechea soţiei medicului italian: Să sufere!

Data publicării:
medici torturati roman

Mama românului care a tăiat urechea soţiei medicului italian spune că şi acesta trebuie să sufere aşa cum au suferit victimele sale.

Patru tineri – un prahovean şi trei gorjeni – au torturat o familie de medici în Italia şi au generat un val de reacţii virulente în rândul autorităţilor şi al opiniei publice italiene.

Citiţi şi:

S-a aflat cine sunt tinerii români care au torturat familia de medici din Italia

A fost prins al patrulea român al bandei care a agresat un cuplu de medici și i-a tăiat femeii urechea. Cum s-a dat de gol bărbatul

Pozele celor trei români care ar fi torturat un cuplu de medici, publicate de ministrul italian de Interne

Italienii cer pedepse maxime pentru făptaşi. Chiar dintre autorităţi s-au ridicat voci care cer un proces rapid şi condamnarea exemplară a celor patru tineri care au trimis o familie pe patul de spital.

Cei patru români au fost prinşi şi arestaţi. Primii prinşi au fost cei trei gorjeni.

Ulterior a fost găsit şi cel de-al patrulea român, un bărbat de 26 de ani, din Prahova. El este cunoscut cu antecedente penale încă de când era minor şi locuia de mai mulţi ani în Italia. Chiar în momentul în care se pregătea să fugă în România a fost prins de autorităţile italiene. Acestea au făcut public faptul că bărbatul de 26 de ani a fost cel care a tăiat urechea soţiei medicului italian, de 69 de ani.

Conform ilmessaggero.it, mama prahoveanului a declarat poliţiştilor, atunci când a fost informată despre ceea ce a făcut fiul ei, că acesta merită să sufere aşa cum au suferit oamenii pe care i-a schingiuit, scrie gazetadesud.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri