Un bărbat dintr-un orășel numit Luck a câștigat peste 15 milioane de dolari la loterie. Avea o șansă la 7 milioane

Data publicării:
bilete la loterie si bani
Câștigătorul premiului de 1,35 miliarde $ la loteria din SUA a plecat acasă cu mai puțin de 500 de milioane $ Foto: Profimedia Images

Un orășel din Wisconsin - Luck („Noroc”, în limba română) - își respectă pe deplin numele. Cel puțin pentru un bărbat care tocmai a câștigat 15,1 milioane de dolari la loterie, având o șansă la 7 milioane, scrie CNN.

Mark Cunningham, un bărbat care obișnuiește să joace "Megabucks", s-a ales cu un premiu de 15,1 milioane de dolari după ce a cumpărat un bilet de la magazinul Wayne's Food din Luck, potrivit unui comunicat de presă din 11 ianuarie al Loteriei din Wisconsin.

Norocosul locuitor din Luck a câștigat marele premiu la extragerea din 4 ianuarie, se arată în comunicatul de presă. „Visele chiar devin realitate”, a afirmat Cunningham, citat în comunicat.

Pe lângă faptul că a plecat acasă cu premiul de mai multe milioane de dolari, Cunningham a obținut o altă recompensă, de data aceasta mult mai mică: el le-a spus oficialilor loteriei că a câștigat și un premiu de 2 dolari la aceeași extragere.

Șansele de a câștiga premiul de 15,1 milioane de dolari sunt de doar 1 la 6.991.908, în timp ce șansele de a câștiga 2 dolari sunt de 1 la 29.

Premiul lui Cunningham este cel mai mare jackpot Megabucks de la un premiu de 22,2 milioane de dolari în 2015, se arată în comunicatul loteriei.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri