2.0. YouTube le oferă regizorilor de filme o colecție de muzică gratuită

Data publicării:
youtube-1

YouTube include un număr destul de mare de instrumente de producţie pentru realizatorii de filme care doresc să îşi îmbunătăţească proiectele, dar care nu au un buget pentru asta.

Săpătămână aceasta, compania a lansat ceea ce este, cel mai probabil, unul dintre cele mai importante tool-uri pentru regizorii talentaţi, dar fără buget: o colecție de muzică gratuită care poate fi folosită de oricine în orice videoclip, chiar şi în cele care nu ajung pe youtube.

Nouă bază de date se numeşte Youtube Audio Library şi conţine 150 de piese într-o multitudine de genuri muzicale de la funk la electronic sau country care pot fi descărcate în fişiere mp3 de dimeniuni reduse.

Deşi multe dintre aceste piese sunt fără îndoială slabe din punct de vedere calitativ sunt şi câteva mici bijuterii muzicale care merită să facă parte din colecţia personală a oricărui pasionat de muzică sau realizator de filme.

Iar acest gest din partea Youtube, prin care sprijină industria de filme underground cu bugete foarte mici, este demn de apreciat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri