Postarea Ambasadei Finlandei: Ce se întâmplă când încerci să impresionezi în 5 secunde

Data publicării:
golf pe gheata

Ambasada Finlandei la București dovedește că are simțul umorului. Duminică a dat share unui filmuleț amuzant de pe un cont cunoscut în Finlanda pentru viralele pe care le produce. Filmulețul înfățișează un bărbat care își propune să joace golf pe un lac înghețat, numai că ratează lovitura, alunecă și cade, gheața se sparge și se trezește în apă. „Când încerci să impresionezi cu abilitățile tale sportive, în mai puțin de 5 secunde” este comentariul Ambasadei care însoțește postarea:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filmulețul căruia îi dă share Ambasada are peste 180.000 de vizualizări și este de pe contul de Facebook intitulat „Very Finnish Problems”. Comentariul de pe contul inițial este „Când încerci să-ți impresionezi prietenii cu abilitățile tale pentru sporturi de iarnă”. Ceea ce adaugă Ambasada Finlandei este „în mai puțin de 5 secunde”.

Contul „Very Finnish Problems” aparține unui scriitor britanic, Joel Willans, care locuiește în Finlanda și care a devenit celebru pentru simțul umorului și viralele pe care le produce.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri