Video Puștiul plictisit de prea multă economie. Cum s-a distrat în fața camerei în timp ce tatăl său dădea un interviu online

Data actualizării: Data publicării:
baietel care scoate limba langa tatal sau in timp ce acesta da un interviu in direct prin skype
Fiul economistului Jacob Kirkegaard s-a amuzat în fața camerei în timp ce tatăl său dădea un interviu online unei televiziuni Foto: captură video

Un nou episod amuzant cu un copil care întrerupe un interviu online face deliciul internetului. S-a întâmplat în Statele Unite de această dată, unde un expert în economie vorbea despre demisia recentă a președintelui Băncii Centrale germane. Un subiect care nu a părut să-l intereseze câtuși de puțin pe băiețelul său. Dornic de puțină atenție, puștiul s-a amuzat făcând diverse grimase în spatele tatălui său.

„Va fi prima numire non-politică făcută de noul guvern german și există șansa ca situația să fie diferită față de ceea ce se întâmplă acum în Statele Unite. Dar aș mai spune că există posibilitatea să trebuiască să...Cursul dolar-euro este neschimbat, așa că nu va exista un impact important asupra politicii monetare a Băncii Centrale Europene, pentru că...”, explica, într-un interviu acordat prin Skype unei televiziuni, Jacob Kirkegaard, economist. 

Între timp, în spatele său și-a făcut apariția băiețelul său, care a început să facă semne, să se strâmbe la cameră și să danseze. Inițial, tatăl său și jurnalistul căruia îi acorda interviul au încercat să-l ignore, dar când copilul a luat un capsator și a vrut să se joace cu el, jurnalistul de la Bloomberg a întrerupt interviul și a făcut o glumă cu interlocutorul: „Doar o întrebare scurtă: fiul tău lucrează pentru guvernul Greciei? De aceea e atât de fericit în dimineața asta?” (jurnalistul a făcut referire la criza din Grecia din 2009 și austeritatea pe care a avut-o de îndurat, la presiunile Germaniei  - n.r.).

Iată imaginile: 

Citiți și: VIRAL. Interviu deranjat de copiii profesorului

Momente amuzante cu un politician britanic în timpul unei intervenții în direct la BBC: "Fetelor, sunt la televizor, o să devin viral"

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri